Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/webvol20/zd/3e29jj9ya4ox6hy/anubis-security.rs/public_html/library/db/Main.class.php on line 382
Anubis Security

KAKO DA POSTANEM KORISNIK ALARMNOG SISTEMA SUPER GUARD 3?

 

Sve veći broj ljudi ima osećaj ugroženosti osnovnih civilizacijskih vrednosti kao što su porodica i dom. Da bi se zaštitili od provalne krađe potrebno je ugraditi alarmni sistem.

Alarmni sistem SUPER GUARD 3 je jednostavno i efikasno rešenje zaštite Vaše imovine kojim ćete lako upravljati.

Postoji pogrešno mišljenje da je bezbednost skupa. Mi se trudimo da Vam ponudimo rešenja koja su finansijski pristupačna. Ponudićemo vam najbolju tehnologiju iz oblasti bezbednosti koja je trenutno dostupna na tržištu, a iznad svega cilj nam je da se osećate bezbedno i sigurno.

 

Kontaktirajte nas, naša komercijala će odgovoriti na sva Vaša pitanja, a najvažnije je da znate:

 

1.  SUPER GARD 3 alarmni sistem sastoji se od: alarmne centrale, tastature, transformatora, akumulatora, unutrašnje sirene, 3 komada IC senzora pokreta i 30 metar akabla.k

abla.

2.  SUPER GUARD 3 alarmni sistem instaliraćemo u Vaše prostorije po potpisivanju tipskog korisničkog ugovora sa minimalnim trajanjem od dve godine.

SUPER GUARD 3 vam dajemo na korišćenje, sevisiramo i vršimo nadzor nad Vašim objektom i imovinom sve vreme dok traje ugovorni odnos.

 

3.  Jednokratna cena programiranja alarmnog sistema SUPER GARD 3 ipovezivanja sa MONITORING CENTROM iznosi 2.500 din. + PDV. Alarmni sistem postavljamo diskretno, sakriven od pogleda, a nakon rada naših instalatera sve ostaje uredno.

 

4.  Alarmni sistem SUPER GARD 3 nadzire naš MONITORING CENTAR koji radi 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.  MONITORING CENTAR pokriva sve opštine u Srbiji. Naša dežurna služba reagovaće momentalno po akti viranju Vašeg alarmnog sistema, a u skladu sa protokolom koji Vi odredite prilikom sklapanja ugovora.  Moguće je uz doplatu od 1.000 din. + PDV/mesec angažovat i interventnu jedinicu ovlašćenog fizičkog obezbeđenja.

 

5. SUPER GARD 3 alarmni sistem namenjen je i fizičkim i pravnim licima, a možete ga dodatno nadograditi u zavisnosti od potreba obezbeđenja Vašeg objekta.
I još mnogo toga... Javite nam se da počnemo uspešn usaradnju.


Preuzmite podatke o firmi

Ovde možete preuzeti podatke o našoj firmi